[+sluit]

Cadeau tips


We hebben inmiddels een ruime ervaring opgedaan waarvoor en hoe onze kaarten worden gegeven.
We krijgen eigenlijk alleen enthousiaste reacties, dus een kaart wordt eigenlijk altijd gewaardeerd, maar als u een kaart cadeau wilt geven kan het geen kwaad toch even na te gaan of het gewaardeerd zal worden.
Dekaarten kunnen eigenlijk voor elke gelegenheid gegeven worden en veel mensen vinden het leuk door een serie kaarten van de plaatsen waar ze hebben gewoond een hun geschiedenis te kunnen zien of tonen.
Natuurlijk zijn er wel een aantal speciefieke cadeautips voor specifieke gelegenheden:

Huwelijk en Samenwonen

Onze meerluiken worden bij huwelijken (Ook huwelijksjubileum) of samenwonen erg gewaardeerd: Als er twee verschillende woonplaatsen zijn is een tweeluik van beide woonplaatsen leuk en als er in een nieuwe plaats gewoond gaat worden is een drieluik, met bijvoorbeeld in het midden de nieuwe woonplaats een erg gewaardeerd cadeau.
Onderstaand drieluik is ook populair:
Een overzicht van de favoriete vakantie-eilanden.
dit is een mooi voorbeeld van een drieluik voor liefhebbers van de waddeneilanden

Verjaardag (jubileum) of jubileum bij werkgever

Een verjaardag jubileum (bijvoorbeeld een 50ste verjaardag) is een mooie gelegendheid voor een tweeluik met bijvoorbeeld geboorte- en huidige woonplaats. Losse kaarten kan hier natuurlijk ook.

Afstuderen

Dit is het bekendste moment om een kaart te geven. Een oude kaart van de studentenstad is een soort traditie.

Afscheidscadeau

Bij een afscheid, zoals een pensioen, of na een goed dienstverband naar een andere baan, of een einde van een functie bij een club. Het is vaak moeilijk dan iets leuks en persoonlijks te verzinnen. Vaak weten mensen in de omgeving, of familie wel waar belangstelling voor is. Zo komt u met een gewaardeerd cadeau naar voren!

Hoe te bestellen

De meerluiken worden eigenlijk altijd gevuld met de gemeentekaartjes van Jacob Kuyper.
U kunt ze hier opzoeken en inzien.
Als u kaarten selecteerd komen vanzelf de opties die met de kaarten mogelijk zijn naar voren (bij drie kaarten kunt u kiezen voor een drieluik)
De volgorde van selecteren is de volgorde van inlijsten. Dus als u eerst Amsterdam, dan Druten en dan Heerlen geselecteerd worden ze in die volgorde, naar uw keuze onder of naast elkaar ingelijst.

Originele kaarten

Dit horen we vaak en het gebeurt ook wel met enige regelmaat:
Natuurlijk kan een mooi cadeau ook met originele kaarten. Dit is wel prijziger, maar dan heeft u de kaarten die echt in die tijd gedrukt zijn. Wij kunnen hierin voor u bemiddelen. U kunt uw aanvrag bij contact opgeven. Wij verwijzen graag naar de site atlasenkaart.nl voor de grote collectie originele kaarten en prenten. (Onze reproducties zijn voor het meerendeel van hun kaarten gemaakt).

Over de kaarten

Originelen te koop

Leveringsvoorwaarden

Inlijstservice

Prijslijst

Contact

Cadeau tips

Verzoeken

Kuyperkaarten

Steden

Dieren en Planten

Anatomie, wetenschap

Betaal met

of overschijving


Specialiteit: van elke plaats een kaart

Voor maar euro heeft u al een mooie historische kaart van uw woonplaats in luxe wortelnoten lijst.
De kaart wordt gratis bij u thuis bezorgd.
Kaartcadeau heeft ruim 1200 verschillende kaarten op voorraad van elke plaats in Nederland. De kaarten geven gedetailleerd de gemeenten weer zoals die rond 1865 waren. Er staan vaak boerderijen, bruggen, buurten en perceelnamen op. De kaarten werden destijds gebruikt als referentiewerk door voornamelijk overheden. Tegenwoordig worden ze gebruikt voor historisch onderzoek en als mooie herinnering aan de wand. U kunt onze collectie hier raadplegen.
Daarnaast hebben we een groeiende collectie fraaie stadsplattegronden (altijd goed als afstudeercadeau) en ook mooie platen van dieren en planten, die goed staan in keuken of tuinkamer.

stad.jpg

Andere historische kaarten en gravures

Naast de historische kaarten uit de Kuyper reeks, biedt kaartcadeau.com ook een serie reproducties aan van kleurrijke stadsplattegronden en gravures.

Klik hier voor de selectie stadsplattegronden.

Klik hier voor de selectie platen van dieren en planten.

De bestelpagina biedt de mogelijkheid om op plaatsnaam te zoeken naar alle Kuyper. Van alle kaarten is een voorbeeld beschikbaar.


Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS © 2014 kaartcadeau.com     Privacy
Onderdeel van Galerie Gagal. Webdesign: Kruisbestuiving.