[+sluit]

Platen van anatomie, wetenschap, edelstenen


Reproducties van platen van hersenen, seinvlaggen, mineralen.

Onderstaande reproducties zijn gedrukt op stevig 300 grams papier en vormen door het mooie gecoate papier een prachtig plaatje.

Klik hier voor de onderwerpen dieren en fruit en planten

Reproducties van platen van anatomie, wetenschap en edelstenen

AfbeeldingGegevens
Bloedvaten van den Mensch

Titel: Bloedvaten van den mensch
Mooie anatomische plaat van de bloedvaten van de mens. Het is een vergroting van een lithografie uit omstreeks 1910. Afgebeeld zijntwee mensfiguren. Figuur 1: de bloedvaten na verwijdering van huid en van het onderhuidse bindweefsel. Links aderen (blauw) en slagaderen (rood). Rechts alleen slagaderen. Figuur 2: De boedvaten na het openen der grote lichaamsholten en het gedeeltelijk verwijderen der spieren
Afmeting van de plaat: 39.5 x 31 centimeter. Bladmaat 45 x 32 centimeter


Bestel deze plaat met bloedvaten:

deze kost 15 euro
Spieren van den mensch

Titel: Spieren van den mensch
Mooie anatomische plaat van het de spieren van de mens. Het is een vergroting van een lithografie uit omstreeks 1910. Afgebeeld zijnde voorzijde en rugzijde van een man, met steeds aan de rechter lichaamszijde de oppervlakkige spieren verwijderd om de onderliggende spieren te tonen. Alle spieren zijn benoemd. Mooie prent voor een sporter, fysiotherapeut, masseur en arts.
Afmeting van de plaat: 28 x 43.5 centimeter. Bladmaat 32 x 45 centimeter


Bestel deze plaat met spieren:

deze kost 15 euro
Hersenen I

Titel: Hersenen I
Mooie anatomische plaat van de hersenen van de mens. Het is een vergroting van een lithografie uit omstreeks 1910. Afgebeeld zijn Sagittale doorsnede (in het mediane vlak) van de hersenen en Buitenvlakte van een grote hemisfeer. Alles is gedetailleerd benoemd.
Afmeting van de plaat: 29 x 43 centimeter. Bladmaat 32 x 45 centimeter


Bestel deze plaat met hersenen:

deze kost 15 euro
Hersenen II

Titel: Hersenen II
Mooie anatomische plaat van de hersenen van de mens. Het is een vergroting van een Chromolithografie uit omstreeks 1910. Plaat van de basis van de hersenen met hersenzenuwen en bloedvaten. Met de voorhoofdskwab, De Fossa Sylvii, De Kleine Hersenen, Het Ruggenmerg, Medobolongata, Art. Vertebralis, N. Olfaetorius, Slaapkwab, N. Opticus, Fractus opticus, Art. Carotis, Pons Valori, Chiasma, Tuber cinereum met infundibalum, Corpora mammillaria
Afmeting van de plaat: 29 x 43 centimeter. Bladmaat 32 x 45 centimeter


Bestel deze plaat met hersenen:

deze kost 15 euro
Anatomie van het oog

Titel: Het oog van de mensch
Mooie anatomische plaat van het oog van de mens. Het is een vergroting van een lithografie uit omstreeks 1910. Afgebeeld zijn: Horizontale doorsnede van de oogbol, Beeld van de achtergrond van het oog in de oogspiegel, verticale doorsnede van de oogholte, spieren van het oog, traan organen en Kruising der gezichtsstrengen.
Afmeting van het getekende: 28 x 43.5 centimeter. Bladmaat 32 x 45 centimeter


Bestel deze plaat van het oog:

deze kost 15 euro
Seinboek, seinvlaggen voor de scheepvaart

Titel: Seinboek (Internationaal)
Mooie plaat met seinvlaggen. Het is een vergroting van een lithografie uit omstreeks 1920. Afgebeeld zijn alle letters en de onderscheidingsvlag. Onderin een voorbeeld: Duitse snelstomer "Duitschland" van Hamburg naar New York, drie dagen op zee.
Mooi cadeau voor schippers en zeilers.
Afmeting van het getekende: 28 x 43 centimeter. Bladmaat 32 x 45 centimeter


Bestel deze plaat met seinvlaggen:

deze kost 15 euro
Edelstenen en Mineralen

Titel: Edelgesteenten
Mooie plaat van edelgesteenten. Het is een vergroting van een lithografie uit omstreeks 1910. Afgebeeld zijn Amethist, Saffier, Topazen, Toemalijnen, Smaragd, Azuursteen (Azuriet), Spinel, Chrysopraas, Robijn, Hyacinth, Diamant, Granaat, Almandine, Berillen, Turkoois, Opaal en Heliotroop.
Afmeting van het getekende: 30,5 x 38 centimeter. Bladmaat 32 x 45 centimeter


Bestel deze plaat met edelgesteenten:

deze kost 15 euro

Over de kaarten

Originelen te koop

Leveringsvoorwaarden

Inlijstservice

Prijslijst

Contact

Cadeau tips

Verzoeken

Kuyperkaarten

Steden

Dieren en Planten

Anatomie, wetenschap

Betaal met

of overschijving


Specialiteit: van elke plaats een kaart

Voor maar 75 euro heeft u al een mooie historische kaart van uw woonplaats in luxe wortelnoten lijst.
De kaart wordt gratis bij u thuis bezorgd.
Kaartcadeau heeft ruim 1200 verschillende kaarten op voorraad van elke plaats in Nederland. De kaarten geven gedetailleerd de gemeenten weer zoals die rond 1865 waren. Er staan vaak boerderijen, bruggen, buurten en perceelnamen op. De kaarten werden destijds gebruikt als referentiewerk door voornamelijk overheden. Tegenwoordig worden ze gebruikt voor historisch onderzoek en als mooie herinnering aan de wand. U kunt onze collectie hier raadplegen.
Daarnaast hebben we een groeiende collectie fraaie stadsplattegronden (altijd goed als afstudeercadeau) en ook mooie platen van dieren en planten, die goed staan in keuken of tuinkamer.

stad.jpg

Andere historische kaarten en gravures

Naast de historische kaarten uit de Kuyper reeks, biedt kaartcadeau.com ook een serie reproducties aan van kleurrijke stadsplattegronden en gravures.

Klik hier voor de selectie stadsplattegronden.

Klik hier voor de selectie platen van dieren en planten.

De bestelpagina biedt de mogelijkheid om op plaatsnaam te zoeken naar alle Kuyper. Van alle kaarten is een voorbeeld beschikbaar.


Valid HTML 4.01 Strict Valid CSS © 2014 kaartcadeau.com     Privacy
Onderdeel van Galerie Gagal. Webdesign: Kruisbestuiving.